Kopen & Verzenden

Wij verzenden met DHL. In het bestelproces kunt u uit 4 opties kiezen:

  • Verzending naar (thuis)adres (DHL)
  • Verzending naar servicepunt (DHL)
  • Verzending naar (thuis)adres (DHL), verzekerd tot €500
  • Verzending naar servicepunt (DHL), verzekerd tot €500

U bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van de juiste adresgegevens. Bij verzending naar een verkeerd adres is Sneakerwish op geen enkele wijze aansprakelijk.

U heeft de optie te kiezen voor verzending naar een DHL-punt. Wanneer uw pakket is aangekomen bij een DHL-punt ontvangt u een email en is het pakket op te halen met een identificatiebewijs (rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort). Klik hier om naar de website van DHL te gaan. Check het dichtstbijzijnde DHL-punt vanaf uw thuisadres of werkadres.

Bij het kiezen van deze optie kan de klant kenbaar maken welk DHL-punt zijn voorkeur heeft. De klant dient dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Dit is mogelijk via email of via de bestelnotitie die de klant kan invullen tijdens het plaatsen van de bestelling. De klant dient het gekozen punt binnen 1 uur na het plaatsen van de bestelling schriftelijk kenbaar te maken. Wanneer wij geen keuze in DHL-punt hebben ontvangen binnen 1 uur nadat we de bestelling hebben ontvangen, verzenden we het pakket naar het DHL-punt dat het dichtstbijzijnd van het door de klant opgegeven adres is.